Még a második generációs Toyota RAV4-est másolta le a kínai Jonway autógyár az A380-as modelljével, azonban amíg az eredeti már két generációval előrébb tart, a koppintás megakadt a fejlődésben.

A Sanghaji Autószalonon is csak egy modellfrissítésre futotta a gyár erejéből, igaz, a változást egészen biztosan megemlegetjük. Úgy kapott ugyanis hatalmas, négyszögletes hűtőrácsot az autó, hogy közben a fényszórók maradtak eredeti helyükön – az eredmény úgy 10 centis toldás, és egy olyan arc, amit csak egy anyag tud szeretni…

A műszerfalnál ott látjuk az ezüst hullámot, és a hatalmas középkonzol közepén elvesző, kis méretű érintőképernyőt. A nazális beavatkozással egy időben két új motort is kapott az autó, az 1,6 literes benzines 101 lóerős, az 1,8 literes benzines 133 lóerős – 5-ös kézi, vagy 4-es automatikus váltó kérhető. Valószínűleg továbbra is a vételár és nem a szépsége miatt döntenek majd a Jonway A380 mellett a vásárlók, a háromajtós 1,6-os alapmodellt 2,8 millió forintnak megfelelő jüanért kínálják.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!