Magas rangú tesztpilótái voltak a Lada Largus VIP-nek, hiszen az első, még kézzel összerakott példányokat a legfelső cégvezetés és a csecsen miniszterelnök kapta meg. Előbbiek használni, utóbbi baráti szívességként örökre.

A Lada kínálatának megkoronázása lesz majd a Largus VIP, amely 2,0 literes benzinmotorjával és fekete-fehér színösszeállításával tud többet egy hétköznapi – előző generációs – Dacia Logan MCV-nél, no és nem szabad megfeledkezni a famintás középkonzol-fóliáról és a bőr-hasított bőr üléskárpitról – a fotó alapján inkább egyszerű huzatról, és nem igazi kárpitról van szó.

A Togliatti Autószalonon Bo Andersson bejelentette, hogy a Lada Largus VIP nagyjából 650 ezer rubelos, azaz 4,1 millió Ft-os áron lesz majd megvásárolható, és még az ősszel megérkeznek a szalonokba az első példányok. A többi Ladához képest magas árat azzal indokolják, hogy a nagy teljesítményű motorral már úgy érezheti a sofőr, hogy egy nagyobb kategóriás autót vezet.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!