Egyelőre csak Németországban hirdette meg akcióját az Opel, amelynek lényege, hogy az új autó vásárlója visszaviheti az általa kiválasztott autót, ha az nem tetszik neki.

Persze azért van néhány feltétel, aminek teljesülnie kell, 30 nap és legfeljebb 3000 kilométer megtételéig van lehetőség visszaadni az autót. Természetesen anyagi vonzata is van a dolognak, de nem túl jelentős: minden megtett 1000 kilométer után az új ár 0,67 százalékát kell kifizetnie a vásárlónak, egy 25 000 eurós autó esetén ez 167 euró költséget jelent. A részletre vásárolt autóknál a már teljesített kifizetéseket visszaadják, az esetleges sérülések javításának költségét azonban az ügyfélnek kell állnia. Kifejezetten azért hirdették meg az akciót, hogy a Németországban a gyárbezárás/leépítések miatti jelenleg elég rossz márkaimidzset javítsák, nem tervezik hasonló konstrukció bevezetését más piacokon.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!