Még az se tántorítja el a reménybeli vásárlókat, hogy nemrég az összes eddig elkészített, pontosan 2211 darab Hellcat motoros Challenger és Charger autókat visszahívta a gyár, mert egy rosszul rögzített benzincső miatt azok bármikor kigyulladhatnak. Az igazi problémát azonban az jelenti, hogy túl sokan akarnak ilyen autót maguknak.

A Dodge nem szeretné, hogy a tudásához képest olcsó, de a hétköznapi autókhoz képest méregdrága típusok vásárlóinak sokat kelljen várni az autóra, épp ezért jelenleg nem fogadja be a megrendeléseket. A gyár egyszerűen nem győzi kapacitással az igényeket, és ahelyett, hogy pillanatok alatt több hónapos várólista alakulna ki, egyszerűen nem kötnek új szerződéseket a márkakereskedők. A termelés egyébként tovább folyik, amint a jelenleg meglévő rendelésállományt sikerült ledolgozni, újra lehet majd Dodge Challenger és Charger Hellcat-et vásárolni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!