Javában zajlik felhívásunk, amelyben arra kértük olvasóinkat, hogy küldjék el autójuk, vagy motorjuk fotóját. Most ezekből mutatunk párat, hátha mások is kedvet kapnak játékunkhoz.

A 16 éves Fejes Kristóf apukájával közösen épít motorokat, és joggal lehet büszke a végeredményre. Remek látni, hogy még ma is vannak olyan motorrajongók, akik rögtön egy saját gép építésével kezdik a pályafutásukat.

Pannonia bobber (Olvasói fotó: Fejes Kristóf)

Szabó Gábor Péter “szerelmei” egy 1972-es VW bogár, általa felújítva, valamint egy ’95-ös Citroën Xm 2.0. Világháború előtti technika és a Citroën hidropneumatikájának csúcsa – a szélsőségek embere szerethet csak ennyire eltérő technikákat.

(Olvasói fotó: Szabó Gábor Péter)

Kovács Tibor büszkesége: Renault Laguna Grandtour 2006. Tibor hosszasan dícsérte autója paramétereit (kiemelve a gyerek-kedvenc tetőablakot), de ami miatt a szívéhez nőtt, hogy sikeresen és időben elvitte gyerekei születésekor a kórházba, kibírt egy teljes házfelújìtást, és az azzal járó terheket, és sosem hagyta cserben a családot. Ránézésre nem sokat mutat az autó, de mégis egyedi, és pont az ilyen személyes részletek teszik a család tagjává. És a fényképek is jól sikerültek.

Renault Laguna Grandtour 2006 (Olvasói fotó: Kovács Tibor)
Renault Laguna Grandtour 2006 (Olvasói fotó: Kovács Tibor)

Ha te is büszke vagy autódra vagy motorodra, most itt a lehetőség, hogy elküldd nekünk! A beküldők között 6 darab Autó-Motor magazin negyedéves előfizetést sorsolunk ki. A játékra ide kattintva tudsz jelentkezni.