Az Oldtimer Show Kft. a Vasúttörténeti Parkban rendez veteránjármű kiállítást, számos szabadtéri programmal kiegészítve. A mozdony fűtőház első csarnokában a nyugati világ veterán autói és motorjai lesznek kiállítva. A mozdony fűtőház második csarnokában a KGST korszak veterán autói és veterán motorjai kerülnek bemutatásra. Közvetlenül a fűtőház előtti murvás területen az USA nagyvasak lesznek láthatók, az „USA Autó Karnevál” területén.

A mozdony fűtőház előtti mozdonyforgatónál látványos vasútikocsi kiállítás lesz megtekinthető, a kiállítást idegenvezetők fogják bemutatni és a vasúti kocsikra felmehetnek majd a látogatók. A másik mozdonyforgatónál gőzmozdony kiállítást láthat a közönség. A bejárat előtt lesz az oldtimerek parkolója – a rendezvényre oldtimer autóval vagy motorral érkezők állhatnak meg itt. A látogatói parkoló lesz a helyszíne a „youngtimer találkozó”-nak.

A rendezvényen a Vasúttörténeti Park összes látványossága is várja az érdeklődőket: lóvasút, nosztalgia vonatozás gőzmozdonnyal, mozdonyforgató, sínautózás, hajtányozás, kisvasút egyszerre hat szerelvénnyel és egy újdonság a gyermek ügyességi kerékpárpálya.

Belépőjegyek:
felnőtt jegy: 3.000Ft
gyermek: 2.000Ft (14 éves kor alatt) 3 éves kor alatt a belépés díjmentes.
család jegy: 9.000Ft (2 felnőtt és 2 gyerek -14év alatti)
kerekesszékes jegy: 1.500Ft (a kísérő részére teljes árú jegy szükséges)

A belépőjegyeket a helyszínen lévő jegypénztárakban lehet majd megvásárolni, készpénzzel és bankkártyával is. A belépőjegyek mindhárom fajta SZÉP kártyával is megvásárolhatók!

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!