Amíg az átrajzolt első-hátsó lökhárító az ügyfelek jelentős részét hidegen hagyja, a 2020-as modellévre felfrissített Lexus RX másik újdonsága bizony sokaknak a kedvére tesz: a továbbfejlesztett fejegység az Apple Carplay mellett már az Android Auto kapcsolódási lehetőséget is tudja, és a széria 8 colos helyett 12,3 colos képátlójú képernyővel is kérhető.

Az új online szolgáltatások között találni a távoli motorindítást, a továbbfejlesztett hangfelismerés „több millió” mondatot ismer fel angol nyelven, ami a címbeadást, rádióadó-váltást könnyíti meg. Alapáron 18 colos felniket kap a Lexus RX, felárért 20 colosak kérhetőek, két új karosszériaszín van, amelyek az UX-ről érkeznek (Moonbeam bézs metál és Nori zöld gyöngyház). Nagyobb átmérőjű, de üreges stabilizátorokat kap a felfüggesztés, új szilentek javítják a vezethetőséget, az új lengéscsillapítók finomabb működésűek.

Immár kétszintű az F Sport változat, alapáron a sportosabb megjelenés mellett feszesebb futóműhangolást adnak, felár ellenében pedig elektronikusan vezérelt lengéscsillapítók, eltérő szívósor, aktív kipufogóhang és fűtött kormány teszi teljessé a sportmodellt. Itt lehet extraként kérni a piros belső kárpitot. Szériafelszerelés a továbbfejlesztett vezetőtámogató rendszereket tartalmazó Lexus Safety System+ 2.0, a motorválaszték nem változik.