A rajongók már világszerte arra várnak, mikor mutatja be a Subaru új utcai raliautóját, a japánok nem akarják elsietni a modellváltást. Például most mutattak be egy 300 darabos limitált szériát, amelyet kifejezetten a hazai piac számára készítettek.

Ennek megfelelően lépcsős hátú a karosszéria, amelyet fehér, narancs vagy kék színben lehet választani a Subaru Impreza WRX STi tS Type RA esetén, de optikai tuning csak akkor jár, ha a kedves ügyfél megrendeli az NBR Challenge Package-et – a három betűs rövidítés a Nürburgringre utal. Ez esetben karbon hátsó szárny, 18 colos BBS felnik és pár apró matricát kap még a kedves ügyfél.

A műszaki változtatások új első rugóstagot, rugókat és nagy teljesítményű Brembo fékrendszert (elöl 6, hátul 2 dugattyús féknyergek) tartalmaz, meg közvetlenebb áttételezésű kormányművet. Az utastérben kagylóülés, piros varrással ellátott bőrkormány és -váltókar jelenti az újdonságot. A Subaru Impreza WRX STI tS Type RA indulóára 4,41 millió jen, minden extrát beikszelve 5,082 millió jen a vételár.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!