A szervezők felkészültek a nagy érdeklődésre, a kis nógrádi falut a rendezvény idejére – idén először – egyirányúsítják és egy nagy körforgalommá alakítják. A rendezvényt eddig a lassú parkolás miatt érte jogos kritika, most ezzel a megoldással és egy új út kialakításával remélhetően segítenek ezen.

A korábbi években sokat kellett a büfénél is várni, az idén egy profi partnerrel, a tavalyi kapacitás négyszeresével készülnek a szervezők. Bár a Traktormajálist a veterán gépek miatt látogatta meg tavaly közel ötezer néző, de a színpadon is valami nagyot akarnak produkálni a bokoriak. Megígértették az „agrárpop” hazai megteremtőjével, az In Diretta együttessel, hogy ha nem jutnak be az RTL Csillag születik című élő show-jába, akkor jönnek a Traktormajálisra. A fiúk bejutottak és négy héten át a közönség kedvencei voltak saját dalaikkal. De a múlt héten, a verseny vége felé már búcsúztak, így ott lesznek az Axiál Veterán Traktormajálison Bokorban. A traktor- és traktoros- (igen, traktoros!) szépségverseny mellett az idén először lesz veterán traktorhúzó viadal is. Az eredményhirdetés után kezdődik az In Diretta koncert 17 órakor. A rendezvény ingyenes, csak a parkolásért kell fizetni 500 forintot egész napra. Ha valaki spórolni akar, túrázzon egy kicsit, vagy menjen biciklivel a Traktormajálisra!

További információ: www.traktormajalis.hu

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!