Teljesen egyedi megjelenést kap a nagy csomagtartós Micra Teljesen egyedi megjelenést kap a nagy csomagtartós Micra

Ahhoz, hogy egy autó megjelenése szerzői jogi védettséget élvezzen, muszáj azt valamelyik szervezetnél bejegyezni. Ennek köszöhetően már egészen jó vonalas rajzaink vannak a Nissan Sunny-ról, amely ezúttal nem egy kompakt modell, hanem a legújabb Micra lépcsős hátú változata.

Muszáj ezt leírni, hiszen a formatervezők a maguk részéről mindent elkövettek annak érdekében, hogy ez ne legyen észrevehető a karosszérián. Nem egyszerűen megtoldották egy csomagtartóval a kisautót, hanem az első centitől az utolsóig új formát rajzoltak.

Sportosan ívelt tetővonal - mi lesz a hátul ülőkkel? Sportosan ívelt tetővonal – mi lesz a hátul ülőkkel?

Az eredmény egy sportos megjelenésű autó lett, amelynek az utastere nagyjából olyan tágas, mint az alapot adó Micrának, de azzal ellentétben igen nagy a csomagtartója is. Valószínűleg a motorokínálatban is nagyok az átfedések, de erről egyelőre semmit nem tudni, az autó hivatalos leleplezése ugyanis még hátrvan. Először Kínában kezdik meg a Sunny sorozatgyártását, arról még nincs hír, hozzánk egyáltalán eljut-e az autó, amely a konszernen belül a Renault Thalia és a Dacia Logan vetélytársa lenne.

Bent jól látszik a Micra rokonság Bent jól látszik a Micra rokonság