Újra áradások pusztítanak Jakartában, miután a csatornahálózat nem tudott megbirkózni a hirtelen lezúduló hatalmas mennyiségű csapadékkal – tucatnyi halott és legalább húszezer hajléktalan az eredménye a mostani vízözönnek.

Nem csak emberéletben és ingatlanokban esett kár, de több száz autó és több ezer motorkerékpár is megsérült. Utóbbiak közül a képeken látható Rolls-Royce Ghost az egyik legdrágább áldozat, amely a helyi luxusadók miatt 1 millió dollárnál is többe kerül Indonéziában.

A Bundaran Hotel előtt érte utol az áradat az autót, amelyet aztán megpróbáltak biztonságba helyezni, de a víz gyorsabbnak bizonyult, és övvonalig elmerült az autó a vízben. Annak ellenére, hogy a tulajdonos több járókelő segítségét kérte, és műanyagvödörrel mérte ki a vizet az utastérből, egészen biztosan nem lesz olcsó mulatság a helyreállítás – igaz, a luxusadó miatt meg se közelíti a gazdasági totálkár határát az összeg.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért