Nemrég ülhetett bele új Lamborghini Aventador Roadsterébe a felvételen látható fiatalember, aki egy Ferrari-tulajdonos haverjával közösen száguldozik egy arab város utcáin. Majd egy lámpánál várakozva jön a szelfizés, és azzal együtt a baj.

Noha az előtte lévő autóból készített videón se lehet hallani/látni azt, hogy mi történik a Lamborghini háta mögött, a sofőr bátran pörgeti a motort álló helyzetben. A sok benzin pedig az egyetlen menekülési útvonalat választja, és a kipufogórendszeren keresztül távozik, felgyújtva a hátsó lökhárítót. Ekkor a szemtanúk próbálják figyelmeztetni emberünket a tűzre, de hiába. Anyagilag tehetős, szellemileg rászoruló főhősünk azt hiszi, biztatják, ezért tovább gyilkolja az égő autóját, majd zöld jelzésre továbbhajt. Ekkor jön a vágás, és a következő képen már azt látjuk, hogy vastag fekete füstfelhőbe borítja az eget a hatalmas lánggal égő Lamborghini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!