Már 1989 óta működik a Strasszer Autosystem Kft Székesfehérváron, a kezdeti gépkocsi bérbeadáson, alkatrész forgalmazáson túl 2000-ben megnyitott a márkakereskedés, majd a hozzá kapcsolódó szakszerviz is elindult, és nem sokkal később már két márkát is képviseltek.

Július 19-én nyílik Mitsubishi és Subaru márkákat forgalmazó kereskedés a cég telephelyén, a Székesfehérvár, Tasnádi u. 42-44. címen. A szalon-megnyitót változatos programok teszik majd emlékezetessé. Minden érdeklődő közelebbről is megismerkedhet a Mitsubishi és Subaru márkákkal, ezért egész nap lesz lehetőség tesztvezetésre. Az eseményre Mitsubishivel, vagy Subaruval érkező márka-hű autósok gépkocsiját ingyenesen átvizsgálják, és köztük értékes ajándékokat is kisorsolnak. További információk a www.strasszer.hu weboldalon lesznek megtalálhatóak.

Július 19-én lesz az ünnepéles megnyitója az immár négy márkásra bővült székesfehérvári Strasszer kereskedésnek Július 19-én lesz az ünnepéles megnyitója az immár négy márkásra bővült székesfehérvári Strasszer kereskedésnek