Korábban már közöltünk kémfotót a gyárban, mindenféle álcázás nélkül lefényképezett, negyedik generációs Range Roverről. Most két új információval lettünk gazdagabbak az új felvételek révén: hosszú tengelytávolságú változat i lesz az újdonságból, és a nullszéria már elkészült.

Az első generációs Range Rover sokáig csak háromajtós karosszériával készült, az ötajtós felépítménynél eleinte ennek alvázára készült, az 1992-es nagy modellfrissítés keretében bemutatták a 20 centivel nyújtott tengelytávolságú LWB változatot. Később már csak ötajtós felépítménnyel készült a Range Rover, így már nem volt szükség extra nyújtásra. Egészen mostanáig. Különösen Kínában kedvelik a nyújtott tengelytávolságú autókat, még akkor is ilyet vesznek, ha már a normál karosszériában is tökéletesen elférnek. A Range Rover esetén jó nagy toldást látunk a B oszlop mögött, pontos számokat majd a napokon belül várható bemutató után tudunk majd. Utóbbira abból következtetünk, hogy a gyárudvaron lefényképezték az elkészült nullszériát, ennyi álcázatlan autót pedig nem lehet sokáig titokban tartani. Amint lesznek új fejlemények Range Rover ügyben, közöljük azokat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!