Már rendelhető a legnagyobb Mercedes személyautó felfrissített változata, az immár a Mercedes-Maybach márka alá besorolt Pullman, amelynél még több függőleges krómozott pálcát helyeztek el a hűtőrácsban. Ezen kívül csak annyi a változás kívül, hogy akár kétszínű fényezéssel is rendelhető az új változat.

A belső tér kialakítása alapvetően maradt a régi, tehát a menetirányba két darab, elektromosan állítható fotelt helyeznek el, ezekkel szemben két pótülés található, a változást új színek és anyagok megjelenése jelenti. Új elem, hogy az elektromosan felhúzható válaszfal monitorán az orrkamera képét is meg lehet jeleníteni, így a hátul utazó szemmel kísérheti az autó előtti forgalmat.

Műszakilag is történt változás, a motortérben még mindig a 6,0 literes V12-es biturbó található, azonban a jelzés 600-ról 650-re módosult, ami azt jelenti, hogy 100 lóerővel és 170 Nm-rel megemelték a teljesítményét. A 630 LE/1000 Nm teljesítmény akár 6,5 másodperc alatt képes 100 km/h-ra gyorsítani a 6,5 méter hosszú karosszériát, és eközben 14,6 l/100 km-es átlagfogyasztással hiteget minket a gyár.