Nem ügyfélmegrendelésre készül a BMW Individual műhelyének legújabb alkotása, a 750Li xDrive-ra épülő Solitaire Edition, hanem azzal azt akarják megmutatni a kellően vastag pénztárcával rendelkező ügyfeleknek, hogy mi mindenre képesek. A rend kedvéért hat darab teljesen egyforma autót készítenek, amelyeket aztán megpróbálnak értékesíteni.

Először is kifejezetten ehhez az autóhoz készítették el a A Solitaire White metálfényezést, amelynél az egyik lakkrétegbe finomra őrölt üvegszemcséket szórtak, aminek az eredménye egy selymesen csillogó látvány. A C oszlopon ott látható egy jelvény, amellyel az utastérben is lehet találkozni. Ez a motívum a központi eleme a műszerfal és az ajtók dekorlécének, amelynek a kellős közepébe valódi gyémántot helyeznek el – szám szerint 5 darabot.

Az övvonal alatt Merino bőrből készítették el a kárpitozást, a tetőt alcantara borítja, mindkét esetben a Tartufo fantázianevű színárnyalatot használták. Különösen puha padlószőnyeg kerül a második sor elé, hogy a mezítláb helyet foglaló utas talpát kényeztesse a gyapjú. A hátsó ülések közé építették a kis méretű hűtőt, az ülőlapok közötti rekeszben lehet tárolni a pezsgőspoharakat.

Az egész csomagot a slusszkulcsot tároló különleges doboz teszi teljessé. A hat darab BMW 750Li xDrive Solitaire Edition mellett készítenek egy darab Master Class nevű autót is, amely a színösszeállításától eltekintve ugyanazokat a módosításokat kapja, mint a társa. Ennél a metálfekete alapszínt a lakkrétegbe szórt aranyrészecskék teszik különlegessé; erről még nem közöltek képet.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!