Rögtön két változatban is elérhető lesz a kiválasztott márkakereskedésekben forgalmazott RTR csomag a Ford Mustanghoz, a Spec 1 visszafogott tuningot jelent, a Spec 2 már igazi versenyautóvá faragja a kocsit.

Az RTR Spec 1-et a V6-os és V8-as modellekhez is elérhető 6250 dolláros áron, a tartalma a diffúzor és első koptató nélküli spoilerkészlet, 2,5 centis ültetőrugók és új hátsó kipufogódobok. Az RTR Spec 2 vételára 11 995 dollár, de ezért a pénzért komplett spoilerkészletet, teljesen új felfüggesztést kap az ember (állítható lengéscsillapítókkal, stabilizátorokkal, Panhard rúddal). Ezt további felár ellenében lehet kombinálni a szintén a Ford tartozékkatalógusban megtalálható kompresszorral, amely a V8-as teljesítményét 525 vagy 624 lóerőre emeli.

Mivel kereskedő által beépített felszerelésről van szó, az RTR csomag nem befolyásolja az autó garanciáját – de a legújabb fejlesztések a 2010-es modellév utáni bármelyik Mustanghoz elérhetőek. A Ford egyébként driftelőknek, gyorsulási versenyzőknek vagy épp keményebb felfüggesztésre vágyó utcai felhasználóknak ajánlja az RTR csomagot.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!