A Brabus leányvállalata, a Startech most a Land Rover márkát is felvette a kínálatába, a legérdekesebb átalakítást a Discovery esetén követték el, a Series 3.1 csomag lényege az új hűtőrács.

Nem próbálták meg tovább modernizálni a doboz formájú jármű orrát, inkább az 1971-1984 között megvásárolható Series III-as modell hűtőrácsát idézték meg. Nem lehet tökéletes a illúzió, hiszen már nem süllyesztett a rács, de azért egész jól sikerült az átalakítás, főleg, hogy egyébként nem nagyon vadították meg a külsőt.

Az utastérben már nem nagyon lehetett megidézni a múltat, de azért megpróbálták a lehető legtöbb helyen bőrrel eltüntetni a műanyagot. A Recaro kagylóüléseket is ezzel vonták be, a középkonzolt meg telepakolták a legmodernebb szórakoztató-elektronikai eszközökkel. Az első kagylóülések támlájára táblaszámítógépeket építettek. Egyelőre tanulmány stádiumban van a Startech Land Rover Defender Series 3.1, de elég nagy érdeklődés esetén jövőre megvásárolható lesz a csomag.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért