A különleges haszonjármű-belsőket készítő Sortimo segítségével építette meg a Vauxhall azt a két kisteherautót, amelyekkel majd a Brit Superbike Bajnokság futamain találkozhatnak majd az érdeklődők. Olyan belsőket készítettek, amelyek egyaránt használhatóak a munkához és hétvégén a hobbihoz – értsd a versenymotor szervizelésére/szállítására.

Az L2H1, tehát nyújtott, de alap magasságú karosszériáját vették alapul a Vivaro Race Truck megépítéséhez, mert ez a legnépszerűbb karosszériaváltozata a haszonjárműnek. Itt annyi kompromisszumot kell kötni, hogy nincs annyi hely a raktérben, hogy állva lehessen szerelni a motorkerékpárt. A vezető oldalán kiszedhető munkaállomásokat helyeztek el, a bal oldalon pedig lehajtható polcokat.

Minden utólagos eszköz a Sortimo által beszerelt rögzítőelemekhez csatlakozik, tehát pár mozdulattal kivehetőek a motorkerékpárhoz köthető elemek, amelyek helyére a hétköznapi munkához szükséges dolgok szerelhetőek. A plusz felszerelések tömege 220 kg, és ebben már benne van a mikrosütő, a hűtőgép és a 32 colos TV is.

Az L2H2, tehát nyújtott és emelt tetős Movano Race Truck már sokkal több teret biztosít a motorkerékpár szervizeléséhez és a szórakozáshoz, így már 30 colos képátlójú a beépített TV, van a fülke válaszfalára szerelt lehajtható üléspad, és egy, az utas oldalára szerelt elősátor, és a mikro meg a hűtő mellett egy apró mosogató is. Itt már 240 kg-nyi felszerelést pakoltak a raktérbe.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!