Eddig is készültek egyedi Bugattik, de azokat nem egy dedikált műhely készítette. Nos, mostantól kezdve a Sur Mesure (fr – méretre szabva) nevű műhely felelős azért, hogy a több millió euróba kerülő Chiron és Chiron Sport modellek egyedi megjelenést kapjanak. Példaként az 1931-es Francia Nagydíjon győztes (Louis Chiron/Achille Vazi) Type 51-es versenyautó megjelenését adaptálták a modern szuperautóra.

Az ajtókon látható 32-es rajtszámot, a kocsi elején halványodó piros EB-mintát is kézzel festették, az utastérben is extra mennyiségű EB logót helyeztek el, a küszöbburkolaton a Grand Prix felirat olvasható. A fejtámlákra kerül a 32-es rajtszám, a középkonzol feketére anodizált alumínium, amelyre kézzel festették fel a feliratokat.

Nem árulták el, mennyibe kerül a Sur Mesure törődés, de a Bugatti Chiron alaphangon 2 millió, Pur Sport változatában 3,2 millió euróba kerül, a felára itt már nem fontos; sokkal inkább az, hogy a Sur Mesure műhely közvetlen és állandó kapcsolatot tart az ügyfél a gyári szakemberek – formatervezők, mérnökök – között, és így az utolsó utáni pillanatban is van még lehetőség módosítani a kialakításon.