Magnus Walker arról híres, hogy rengeteg veteránkorú Porsche 911-ese van, és a gyári állapotú autók mellett többet is a saját ízlésének megfelelően tuningolt. Ezek közül is a 277-es rajtszámmal ellátott 1971-es évjáratú darab volt a kedvence, ezt gyakran használta.

Legutóbb egy új Porsche márkakereskedés megnyitójára volt hivatalos az autóval együtt, és ebből az alkalomból megautóztatta a helyi StarTribune újság egy riporterét, ami az autóra nézve igen súlyos következményekkel végződött. Egy kanyarból kijövet elveszítette uralmát autója fölött Magnus Walker, és egy pótkocsinak csapódott. Ő megúszta sérülés nélkül, a riporter természetesen olyanokat írt a közösségi média oldalára, hogy alig élte túl az egészet, miközben ő is megúszta egy ijedtséggel… Valószínűleg a beépített bukókeretnek köszönhetően menekültek meg a bent ülők, ránézésre ugyanis az egész tető odébb ment az ütközés követően, szóval elég nehezen menthető csak ez a Porsche 911-es.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!