Egy veteránautó-felújítással foglalkozó vállalkozásnak a teljesen felújított autó nem a legjobb reklámhordozó, hiszen olyat bárki tud csinálni. Azonban egy pontosan félig, jelen esetben baloldalt felújított autó megvalósítása már nehezebb meló.

Akik igazán értenek a dolgokhoz, azok előszeretettel csinálnak ilyen autókat, amelyekre aztán mindenki rácsodálkozik a különféle találkozókon és kiállításokon, hiszen a múlt egy patinás darabja és a makulátlan veterán kontrasztja vonzza a tekinteteket. Képeinken egy 1967-es Oldsmobile Toronado félig elkezdett vagy félig befejezett felújítása látható. Annyival könnyebb helyzetben volt az amerikai cég az európai kollégáival szemben, hogy kopott fényezésű, de rozsdamentes autóval kezdett foglalkozni, azaz nem kellett félig kilakatolnia a karosszériát, csak lefényeznie azt. Ennek ellenére megéri végignézni a képeket.

Felújított autót élvezhet a sofőr, az utasa még a múltban foglal helyet Felújított autót élvezhet a sofőr, az utasa még a múltban foglal helyet