A Range Rover választék csúcsán jelenleg az SVAutobiography és SVAutobiography Dynamic modellek állnak, ezeket egészítik ki az SV Bespoke műhely jóvoltából egyedi extrákkal, és máris kész az SVAutobiography Ultimate, a búcsúzó modell csúcsa. Kifejezetten ide keverték ki a selymesfényű Orchard Green színt, amit Narvik Black tetővel és fekete vagy réz karosszériadíszekkel egészítenek ki.

Az SVAutobiography Ultimate a nyújtott tengelytávolságú karosszériából készül, és ott vannak az Executive Class Comfort-Plus hátsó ülések is a fedélzeten, amelyek az elektromos állítás mellett kihajtható lábtámasszal és lávaköves masszázs-funkcióval teszik pihentetővé az utazást. Az utastér teljes hosszában végighúzódó középső konzolba kihajtható asztalok, Zenith óra, hűtőrekesz kerül, a alapáron Vintage Tan színű bőrt adnak, extraként kérhető Poltrona Frau bőrkárpit is. Ehhez a luxusmodellhez többféle hajtással is választható, köztük a P400e hálózatról tölthető hibrid hajtás (404 LE rendszerteljesítmény, 40 km-es elektromos hatótáv).

A rövid karosszériával rendelkező SVAutobiography Dynamic Ultimate csak az 565 lóerős 5,0 literes kompresszorral kérhető, a felfüggesztését sportosabbra és 8 mm-rel alacsonyabbra programozzák. Az utasterében hagyományos, háromszemélyes hátsó ülést találunk, a belső színvilág is sportosabb.