Új extrákkal próbálnak meg még több pénzt legombolni a BMW X6 vásárlókról Új extrákkal próbálnak meg még több pénzt legombolni a BMW X6 vásárlókról

A hátsó ülésen csupa olyan dolog történik, ami házassághoz, vagy gyerektartáshoz vezet, ha nem vigyáz az ember. Ez csak azért jutott eszembe, mert immár rendes, háromszemélyes hátsó üléssel is elérhető a BMW X6-os.

Képzeljék el szegény BMW X6 tulajdonost. Van egy csajozós verdája, de nem igazán tudja kihasználni annak előnyeit, mivel a második sor közepén egy tárolórekesz található. Nos, a jövőben némi extra pénzösszeg legombolása után megszabadítják ettől a zavaró tényezőtől az autót, és igazi hátsó üléspadot szerelnek a helyére. Olyat, ahol három ember elfér.

Nagylátószögű objektívvel a legkisebb lyukból is lehet tágas teret varázsolni Nagylátószögű objektívvel a legkisebb lyukból is lehet tágas teret varázsolni

Nem véletlen a kényelmes jelző hiánya az előző mondatban, a sajtófotókon szereplő emberek valószínűleg csak azért mosolyognak, mert beleírták azt a szerződésükbe. Ne feledjük: van kardánalagút-borítás, ami eléggé hátralóg, és nem épp a fejtér bajnoka a BMW X6-os szabadidő-autó kupé. Az új hátsó ülés az ActiveHybrid kivételével az összes X6-oshoz, így az X6 M-hez is rendelhető.