A brit Eadon Green cég a harmincas évek autóit próbálja megidézni, első próbálkozásuk a V12-es motorral szerelt Black Cuillin nevű kupé volt, amelynek még mindig folyamatban van a fejlesztése. Ennél hamarabb piacra dobják Zeclat nevű autójukat, amelynél csak a karosszériát kellett kifejleszteni.

A műszaki alapot a Chevrolet Corvette szolgáltatja, a gyári üvegszálas műanyag elemek helyére kerül a karbonból sütött új karosszéria, lendületesen ívelt sárvédőkkel és befejezéssel együtt. Az ajtókat, a szélvédőt és a kivehető tetőpaneleket tartották meg, azaz a hivatalosan Coupénak nevezett Zeclat valójában targa.

Az utastérben még ennyi változás sincs, épp csak a márkajelzést cserélik le, illetve az ügyfél elképzelésének megfelelő színösszeállítást választhat. Megmarad a Corvette minden multimédiás funkciója, így a fel-a-fejjel kijelző és a versenypályán hasznos adatrögzítő, ami a köridők kielemzéséhez lehet hasznos.

A technikához nem nyúlnak, a 6,2 literes V8-as szívómotor 460 LE/630 Nm teljesítményű, a váltó 7 fokozatú kézi kapcsolású vagy 8 fokozatú automatikus, ami 3,6 másodperces 0-96 km/h sprintet tesz lehetővé, egyéb műszaki adatokat nem közöltek.