Október 4-től az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszán, az AutoPalace M5 bemutatóteremben várja régi és új ügyfeleit a Jaguar, a Land Rover és a Range Rover. Az exkluzív létesítmény hivatalos megnyitásával a gyakorlatban is megkezdte működését az AutoBinck cégcsoport kötelékébe tartozó British Automotive Hungary Kft., amely október elsejétől látja el a nagy múltú brit prémium márkák teljes körű magyarországi képviseletét.

A bemutatóterem ünnepélyes átadásán a Jaguar Land Rover (JLR) európai importőri irodájának ügyvezető igazgatója, Steven Morten is részt vett. Miután köszöntötte a résztvevőket, és köszönetét fejezte ki az AutoBinck európai és magyarországi vezetőinek az új üzletág hatékony előkészítéséért, Morten úr kihangsúlyozta, hogy a márkacsoport fejlődésében különösen fontos szerep jut az új piacoknak. Ilyen formában Magyarország, a magyar piac is hozzásegíti a vállalatot ambiciózus bővítési terveinek megvalósításához: a Jaguar Land Rover a következő öt évben évente másfél milliárd fontot (kb. 522 milliárd Ft) készül termékfejlesztésre fordítani, aminek révén 2016-ig több mint negyven újdonsággal jelentkezhetnek a világpiacokon.

„Ebben a szegmensben Magyarországon is nyitottak az ügyfelek, valós kereslet mutatkozik az olyan újdonságok iránt, mint a Jaguar XF 2.2D vagy a Range Rover Evoque, amelyek egyébként, a kor szellemével összhangban, az adott márkák valaha létezett legtakarékosabb, legtisztább üzemű modelljei.” – tette hozzá Markó Zoltán, a BAH Kft. ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy éves szinten 200 darabos értékesítéssel számolnak. A most átadott, exkluzív kivitelű, 650 négyzetméteres bemutatóteremben a fent említett újdonságokon túl a három márka teljes aktuális választékával várja az érdeklődőket. Az ügyfelek megfelelő minőségű kiszolgálásáról tökéletesen felkészült, nyolcállásos szervizállomás gondoskodik, amely világszínvonalú szolgáltatásokkal (többek között digitális szervizkönyvvel) biztosítja a Jaguar, Land Rover és Range Rover tulajdonosoknak a termékek minőségéhez méltó, maradéktalan elégedettségét.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!