Már meg vannak számlálva az Audi Q3-as aktuális generációjának napjai, Győrben már megkezdődött az új karosszériaüzemnek az építése, amely a következő generációs modell gyártásához szükséges; 2018 első felében indul a termelés. Addig is mindent megtesznek azért, hogy a Martorellben készülő jármű eladásai stabil szinten maradjanak, ezért két évvel az alapos megújulást követően most tovább csiszolták a típust.


Legnagyobb változást az S Line megjelenési csomag jelenti, amelyhez új első lökhárítót készítettek gyémántmintás ráccsal borított légbeömlőkkel, a karosszéria alsó részére sötétszürkére fényezett műanyag burkolatok kerülnek. Ezt még tovább lehet fokozni az S Line Competition megjelenési csomaggal, ahol fényes feketére fényezik az alsó szoknyát, a hűtőrács kerete, az ablakok körüli díszléc, a külső tükrök és a tetőspoiler is ilyen színűek lesznek. Az utastérben alul kiegyenesített karimájú sportkormány, S Line logóval díszített félbőr/Alcantara/bőr kárpit, zongoralakk-fekete betétek jelentik a többletfelszerelést. Az összes motorhoz lehet kérni az S Line csomagot, ezen kívül még a Tundra Barna színt váltó Camouflage Zöld fényezés jelent változást az Audi Q3-as kínálatában.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!