Nyolc nyelven (nincs köztük a magyar) érhető el a www.viamichelin.com útvonaltervező weboldal, amely 11 európai országban képes nem csak útvonalat, de teljes utazást tervezni – például rögtön segítséget is nyújt az esetleges kompjegyek megvételére.

Az ingyenes ViaMichelin Mobile alkalmazással a mobil eszközökön is elérhető a www.viamichelin.com teljesen átdolgozott kezelőfelülettel rendelkezik, mely egyszerűbbé teszi a weboldal használatát. Az új verzió legfontosabb újdonságai:

A forgalmi adatok integrálása az utazás időtartamának kiszámításához (Franciaországra).
A felhasználó legutóbbi kereséséhez igazodó térkép a kezdőlapon.
Jól látható útvonal tervezési opciók.
Egyedülálló adat beviteli mezők.

Igényeiknek megfelelően a látogatók több különböző útvonal típus közül választhatnak. Ezek között van a normál Michelin útvonal, amely könnyen követhető és így kicsi az esélye annak, hogy rossz irányba térünk le, vagy a „gazdaságos” útvonal, melynek követésével csökkenthető az üzemanyag felhasználás. A „felfedező” útvonal választásával, turisztikailag érdekes, festői szépségű utakon haladhatunk keresztül. A weboldal új változata a felhasználók visszajelzéseinek figyelembe vételével készült.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!