A sivatagban nem az autó, hanem a víz a legnagyobb luxus, ezért is tartja fontosnak megemlíteni a Bentley, hogy a Dubaiban, a Sheikh Zayed úton megnyitott Bentley Emirates bemutatóteremben kapott helyet a világ első, grafikai megjelenítésre alkalmas vízfüggönye is – korábban ennél sokkal kisebbek voltak az ilyen, jellemzően hordozható vízfüggönyök. Ezt jelen esetben arra használják, hogy a rendszámfelismerő segítségével az épület elé begördülő ügyfelet saját logója vagy névre szóló köszöntés fogadja, amelyet a vízfüggöny jelenít meg

A helyi partner, Al Habtoor Motors által felépített épület különlegessége még a homlokzat, amely 160 ezer LED lámpa segítségével képes nemcsak az összes, a szériaautókhoz választható szín megjelenítésére, de akár az autókhoz rendelhető fabetétek mintáit is meg lehet itt jeleníteni, vagy épp videókat is le lehet játszani.

Hat emeleten helyezkedik el az exkluzív bemutatótér, lent parkolók, a tetőn kert található, az ezeket összekötő lift gumiszobának is beillő kialakítást kapott. Valójában csak arról van szó, hogy itt is a gyár elvárásainak megfelelő minőségű és kidolgozású bőrt használták, ahogy az épület többi részén is. Az ember csak természetes anyagokkal – márvány, fém, fa, bőr – kerül kapcsolatba, no meg a Bentley autóival: Continental, Flying Spur, Mulsanne és Bentayga. Ezen kívül Mulliner szoba van, ahol az egyedi igényeket lehet megbeszélni.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!