A Bárdi Autó Zrt. ezentúl Jászberényben, a Jászteleki út 1. szám alatt is várja a vásárlókat. Az üzlethelységhez egy 400m2-es raktár is tartozik, ahol több mint 20.000 termékből álló készletből választhatnak az érdeklődők.

Sipiczki György, a Bárdi Autó Zrt. kereskedelmi vezetője szerint 10 keresett alkatrészből 8-at készletről tud biztosítani a jászberényi üzlet: „Nagyon fontos számunkra, hogy a gépjármű tulajdonosok és a szervizek alkatrészigényeit a lehető leggyorsabban ki tudjuk elégíteni, ezért mindig nagy öröm számunkra egy új kirendeltség megnyitása. Üzleteinkben gyakorlott szakembereink várják a vásárlókat, akik nagykereskedelmi árakon juthatnak termékeinkhez” – mondta el a vezető.

A jászberényi kirendeltségre napi három alkalommal érkezik áru a 35.000m2-es központi raktárból, így a megrendelt tételek akár még a rendelés napján átvehetőek. Az üzlet hétfőtől péntekig, 7:30 és 17:30 között, szombaton pedig 8:00-tól 13:00-ig várja az érdeklődőket.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!