Kár érte. Az Optima vonalvezetésével megáldott lépcsős hátú Kia K2-es nagyon jól néz ki. No nem mintha olyan sok bajunk lenne a Rio Sedan változatával, de ha lehetne választani, előbbi mindenképpen jobban kellene.

Panaszra egyébként nem lehet okunk a Kia io Sedan esetében, lényegében ugyanazt kapjuk, csak más csomagolásban. Az Egyesült Államokban egy 1,6 literes, 138 lóerős benzinmotort jelent hatfokozatú, kézi kapcsolású vagy automatikus váltóval, extraként választható motorleállító rendszerrel. Az európai motorokról egyelőre nincs hír.

Nincs újdonság a belső térben az ötajtóshoz képest, az Uvo kommunikációs rendszer a műholdas rádió miatt van Nincs újdonság a belső térben az ötajtóshoz képest, az Uvo kommunikációs rendszer a műholdas rádió miatt van

A lépcsős hátú Rio megjelenését a Kia Kaliforniában található formatervező központjában készítették, az első sárvédőkön, fényszórókon és motorháztetőn kívül nincs közös karosszériaeleme az ötajtóssal. Eltérő az első lökhárító, az ablakvonal is másként fut. A karosszéria 437 centi hosszú, a csomagtér méretéről most még nincs információ.

Kaliforniában rajzolták meg a lépcsős hátú Kia Rio karosszériáját Kaliforniában rajzolták meg a lépcsős hátú Kia Rio karosszériáját