A mindenre kiterjedő modellfrissítés előtt Cross Caddy néven futott a szabadidő-autós körítéssel ellátott változat, ami immár Alltrack néven lesz majd a kínálat része. Az igazi változás csak annyi, hogy immár a Trendline felszereltséget, és nem a jubileumi 30 éves kiadást veszik alapul.

Megjelenését tekintve nem csak a kötelező, fényezetlen fekete alsó burkolat és a lökhárítók ezüst betétje jelenti a változást, három krómozott lécet kap a hűtőrács, a teherautó változat is a személyautó ezüst külső tükrével készül, a kerékjáratokban a 17 colos Quinto könnyűfém felnit látjuk és egyedül itt választható a Mojave bézs metálfény.

A személyautó változatokban a 7Summits elnevezésű kárpitot használják, a teherautókban a strapabíróbb Pillion szövetet alkalmazzák. Mindkét esetben bőrözött a kormánykerék, a váltókar és a kézifék, a fekete színt barna varrással dobják fel. A Trendline szinten elérhető összes motorral választható az Alltrack csomag, a 84-125 lóerős benzin-, a 110 lóerős földgáz- és a 75-150 lóerős dízelmotorok között akad összkerékhajtású is.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!