Nem finomkodik az orosz Dartz, mattfekete autóval próbál betörni a kínai piacra Nem finomkodik az orosz Dartz, mattfekete autóval próbál betörni a kínai piacra

A Dartz Prombron nevű orosz terepjáró egy Chevrolet pickup alvázra épülő páncélozott jármű, amely már a megjelenésével is el tudja venni a kedvét a rosszfiúknak a lövöldözéstől.

Az autókat minden esetben a vásárló kívánságának megfelelően látják el különféle felszerelésekkel, terveztek például bálapénisz-bőr kárpitozású darabot is, amit aztán az amerikai (!) állatvédők tiltakozása miatt végül még sem valósítottak meg. Vagy igen? Nem hiszem, hogy lesz olyan Greenpeace-aktivista, aki esetleg feltépné az összes Dartz Prombron ajtaját, hogy ellenőrizze az állítás valóságtartalmát.

A Chevrolet műszerfalat érdekes márkajelzéssel dobják fel A Chevrolet műszerfalat érdekes márkajelzéssel dobják fel

Ezúttal az a hír, hogy a Chinese Automobile Trading Company-val együttműködésben elkészítették a mattfekete fényezésű Dartz Prombron Black Russian China változatot, amely az első, Kínában értékesített autójuk. A mattfekete külsőn és a 22 colos kereken kívül nem sokban tér el az alapváltozatból, motorja 6,6 literes, 450 lóerős Duramax dízel.