Európában a Jeep Gladiator kiindulásként Sport és Overland felszereltségi szinten elérhető, továbbá az exkluzív Launch Edition és a 80th Anniversary kiadások fokozzák a kínálatot. Egyedüliként 3,0 literes, 264 LE/600 Nm teljesítményű V6-os turbódízellel kínálják a haszonjárművet, amely 8,6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás tempóra, alapfelszerelésként kapja a nyolcfokozatú automatikus váltót.

Kilenc fényezés közül lehet választani, tetőből háromféle van, a vászontető, a fekete és a karosszéria színére fényezett keménytető – utóbbiak is leszerelhetőek. A 152 cm hosszú plató rejtett világítást kap, opcionálisan 230V-os elektromos csatlakozó is kérhető ide, roló, ponyva vagy felnyitható platófedél lehet a borítás. Az alapjául szolgáló Wranglerhez hasonlóan több száz Mopar kiegészítőt lehet még rendelni a Gladiatorhoz.

Széria a Command-Trac 4×4 összkerékhajtás, 2,72:1-es áttételű terepfokozattal és harmadik generációs Dana 44 első és hátsó tengelyekkel, a hátsó differenciálmű önzáró – a Gladiator kínálatának minden tagja megkapja a ’Trail-Rated’ minősítést. A műszerfal közepén lévő érintőképernyős fejegység 7 vagy 8,4 colos képátlójú, a telefoncsatlakoztatási lehetőségek mellett a körkamera képe miatt is hasznos ez a felszerelés. 2021 májusától Magyarországon is elérhető lesz a távoli hozzáférést biztosító Uconnect Services szolgáltatáscsomag.

A Jeep Gladiator Magyarországon már nettó 16,45 millió forinttól elérhető, a nettó 18,5 millió forinttól rendelhető Overland felszereltségi szintnél már színrefújt keménytető, Alpine hifi és 8,4 colos kijelző is van. A forgalmazás kezdetétől korlátozott darabszámban áll rendelkezésre a 80th Anniversary születésnapi kiadás és a Launch Edition, amelyek nettó 19,9 és 20,3 millió forintos árukkal közel teljes felszereltséget, valamint karakteres, személyre szabott részleteket is tartalmaznak. Az 80th Anniversary például egyedi címkével ellátott fekete bőr üléskárpitozással és lábszőnyegekkel rendelkezik. Belül egyébként csak az ülések borításából hatféle érhető el: a fekete és bézs szövet mellett fekete vagy nyeregbarna bőrkárpitozás, valamint speciális perforált vagy hagyományos kialakítású Mopar Katzkin bőrülés is elérhető.