Ezúttal annyira a limuzinnal közös alapokra épül a BMW 3-as kombi, hogy még a hátsó ülés is közös a két modellben. A méretnövekedés a kombinál is hasznos, hiszen a széltében nagyobb karosszériában több a hely.

A csomagtér pontos még nem árulták el, de a 40:20:40 arányban osztott hátsó ülés segítségével lehet bővíteni annak méretét. A padlón rögzítőgyűrűk, az oldalfalon gumi pántok segítik a rakományrögzítést, a rolót a padló alatti fiókban is lehet tárolni, ha épp nincs rá szükség, és van 12 V-os csatlakozó is a raktérben.

A hátsó megjelenését a lámpákba helyezett LED-es megvilágítású fénycsövek teszik egyedivé. Alacsony a rakodóperem, a hátsó szélvédő külön is nyitható, a hátsó ablaktörlő tövében elhelyezett kapcsoló segítségével. Extraként rendelhető a Komfort Bejutás, amelynél a lökhárító előtt kell rugdalózni, és az elektromotorok feltárják a raktér nyílását. A BMW 3-as kombi ugyanazokkal a motorokkal lesz elérhető, mint a limuzin.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!