Szentimentálisak lehetnek a Porsche holland forgalmazója által megbízott programozók, akiknek az volt a dolga, hogy elkészítsék a hivatalosan még be sem mutatott 911 GT3-as felfrissített változatának a megfelelő alkalmazásban megnézhető 3D-modelljét, hiszen a háttérben egy DAF-ot látunk (még mielőtt Volvo 300-as sorozattá frissítették volna).

De most nem a hát-, hanem az előtér a lényeg, a színek nélkül meglehetősen furcsán ható sportkocsi, ami már azokat a vonásokat viseli magán, amelyeket hivatalosan pár héten ismerhetünk csak meg. Túlságosan sok változás nem lesz a GT3-as esetében, hiszen ennél marad az 500 lóerő teljesítményű szívómotor, épp csak a lökhárítókat rajzolják egy keveset.

Nem is nagyon növelik meg a légbeömlők/szellőzőnyílások méretét, épp csak azok környékével játszanak annyit, hogy a típust jól ismerők – a több mint 20 alváltozat miatt tulajdonképpen csak az értékesítőkről van szó – felismerjék, hogy itt már egy 2017-es 911 GT3-ast látunk. Az alkalmazás mellett egy letölthető pdf fájlt is talál az érdeklődő a www.porsche.nl/3d oldalon, amely szintén ezt az autót mutatja, és gyermekeknek készült, hogy azok a saját ízlésüknek megfelelően kiszínezzék a kinyomtatott rajzot. Még mondják ezek után, hogy a Porsche 911 GT3 nem gyerekjáték…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!