Egyszer már elbúcsúztatták a szívó V12-es motorral szerelt Lamborghini Aventadort, azonban a Felicity Ace autószállító hajó elsüllyedésekor a búcsúzó széria 85 példánya semmisült meg – ezeket pótolták, és most itt vannak a képek a legeslegeslegutolsó, szívó V12-es motorral Aventador LP 780-4 Ultimae roadsterről.

A svájci vásárló kérésére a Bertone által az 1968-as Brüsszeli Autószalonon kiállított Miura roadster előtt tiszteleg ez az autó, az Ad Personam program keretében a gyári szakemberek egészen jól megközelítették a több mint fél évszázados autó megjelenését. Például az Azurro Flake elnevezésű fényezésnek ugyanaz az alapszíne, mint a régi autónál, de a lakkrétegbe itt most különleges csillogást adó szemcséket kevertek. A küszöbburkolat szürke (Grigio Liqueo) színű, amire fekete (Nero Aldebaran) díszcsíkot festettek. A motortér burkolat fényes fekete, a hátsó részen még mattfekete színt is használtak.

Az utastérben is a régi autó színeit lehet látni, a fehér (Bianco Leda) bőr mellett megjelenik a fekete (Nero Aldebaran) szín is, a műszerfal fekete (Nero Ade Alcantara) Alcantara bevonatot kapott fehér (Bianco Leda) díszvarrással. Több helyen is egyedi jelvényt helyeznek el. Az utolsó Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae és a Bertone Miura P400 roadster fényképeit a Cave Lazzareschi bányában készítették.