Visszatér a DeLorean sportkocsi, de vagy fél éves csúszásban vannak az eredeti tervekhez képest. Már májusban el akarták indítani az előjegyzéseket, de csak most kerítettek erre sort a DeLorean Motor Company-nál – az ok a megfelelő hivatalok jóváhagyásának beszerzése. A tervek szerint november hónapban már el is készül majd az első prototípus, amely már az új, acélból készített alvázat, a régen gyártott új karosszériaelemekből összeállított felépítményt, és a legalább 260-300 lóerős V6-os motort kapja majd.
delorean2
Még mindig nem döntötték el, milyen V6-os kerül majd a kocsi farába, két lehetőség van még hátra, amelyek elméletileg együttműködnek az eredetileg Renault 25-ösből származó, de megerősített belső tartalommal bíró váltóval – a vezethetőséget figyelembe véve hozzák meg a végleges döntést. Mivel még sok mindent kell véglegesíteni, egyelőre még megbecsülni se tudják az alkotók, mennyibe fog kerülni az új DeLorean DMC-12-es, ennek ellenére a delorean.com weboldalon már leadhatják megrendelésüket az érdeklődők.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!