Dél-Koreában három- és négy üléssoros, kialakítástól függően 7-11 személyes utastérrel kínálja a Kia a Carnival nevű nagy méretű egyterűjét, amelyet most modernizáltak. Megjelent a LED-es fényszóró, a jégkocka-ködlámpa a kocsi elején, az utastérben pedig immár 8 colos képátlójú érintőképernyő trónol a műszerfal közepén.

A 7 személyes kivitel a luxusváltozat, ezt üzletembereknek szánják, az első ülések mögött hatalmas méretű, kihajtható lábtartóval rendelkező foteleket alkalmaznak, a hátsó üléspad háromszemélyes. A 9 személyes belső már négy üléssort jelent, ebben az esetben egyszerű, állítható támladőlésű székekkel zsúfolják tele az utastér hátulját, a 11 személyes kivitelben még fapados pótülések is kerülnek a hátsó székek közé.

Bővült a vezetéstámogató rendszerek sora, távolságtartó tempomat, sávelhagyásfigyelő és vészfék-segéd is van a fedélzeten. Kétféle motort kínálnak, a 2,2-es turbódízel 202 LE/441 Nm teljesítményű, a 3,3 literes V6-os benzines 280 LE/336 Nm teljesítményű, mindkettő új, 8 fokozatú automatikus váltón keresztül hajtja az első kerekeket.