Az indiai maharadzsák hosszú ideje a brit Rolls-Royce márka hívei, a gyár bevallása szerint bő fél évszázad alatt 840 darab egyedileg kialakított luxusautót szállított ennek a különleges ügyfélkörnek.

Erről annak kapcsán emlékezik meg a gyár, hogy megmutatta legújabb különleges alkotását, a Rolls-Royce Maharaja Phantom Drophead Coupé-t, amelyet azonban nem a szubkontinensen, hanem Dubai-ban mutattak be. Az apropó az volt, hogy itt él a megrendelője a különleges kabriónak, aki most ünnepélyes keretek között vehette át autóját az AGMC márkakereskedésben.

Különleges szín- és anyagválasztás jellemzi ugyan a kabriót, ennek ellenére furcsa, hogy a Rolls-Royce két évig dolgozott a kocsin. Carrara fehér fényezést kapott a karosszéria, az Emerald zöld díszcsíkot páva-embléma szakítja meg, az utastér zöld-krém bőr kárpitot, és páva-témájú órát kap. A műszerfal és a kabriótető dobozán egyedi intarziát helyeztek el. Lassú munkához idő kell, de megvan az eredménye is.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!