Az Espace, a Clio, a Koleos és a Capturt követően a Scenic/Grand Scenic egyterűnek is Initiale Paris csúcs-felszereltséggel bővítik a választékát. Kívülről az egyedi megjelenésű 20 colos felnikről, a krómosabb hűtőrács-betétről és az Initiale Paris logókról lehet felismerni, illetve itt lehet majd kérni a Noir Améthyste fantázianevű lila metálfényt is.

Az utastérben már szembeötlőbb lesz a változás, hiszen Nappa-bőr kárpit borítja az üléseket, fekete vagy átmenetes szürke színben, magától értetődően az elektromos állítású, elöl masszázsfunkciós ülések is alapáron járnak, no meg az élére állított nagyképernyős navigációs rendszer is, bose hifivel együtt.

Noha már most közreadták azt első információkat a Scenic/Grand Scenic Initiale Paris változatáról, majd csak szeptember 14-18 között kerül sor a közönségpremierre, és valamikor az ősszel kerül a márkakereskedésekbe az autó, amelyet az erősebb motorokkal – 130 lóerős benzines, 130 vagy 160 lóerős dízel – lehet majd választani.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!