A Suzuki brazil forgalmazója a Mormaii divatcéggel/sportszergyártóval közösen készítette el az SX4-es szabadidő autó szörfösöknek szánt limitált változatát.

Kívülről is könnyen fel lehet ismerni az autót, hiszen a terepjárósabb megjelenésű lökhárítókon kívül kétszínű fényezés – alul ezüst metál, fent grafitszürke vagy bordó – és természetesen szörfdeszka-tartó jellemzi az SX4 Mormaii-t.

Magától értetődően csak összkerékhajtással lehet megvásárolni az autót, hiszen azt kifejezetten a homokos tengerpartokon való közlekedésre szánják. Ennek megfelelően egy kicsit meg is emelték a hasmagasságot, hogy nehezebben akadjon el az autó a mély homokban.

Az utastérben minden marad a régiben, az egyedüli újdonság a csomagtartóban van, ami nem más, mint egy Sport Shower elnevezésű zuhany, 17 literes víztartállyal – ennek a segítségével a szörfösök lemoshatják magukról a sós maradványokat. A Brazíliában egyedüliként elérhető 2,0 literes, 145 lóerős benzinessel kínálják a Suzuki SX4 Mormaii-t.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!