Az Újpesti Ifjúsági Sport- és Szabadidőközpont és az Újpesti Cseriti kezdeményezéséhez csatlakozva az Újpest FC is segíteni kíván egy olyan kisfiún, aki születése óta fizikai segítségre szorul. Imike kisagyi rendellenességgel született, édesanyja egyedül neveli. Közös célunk az, hogy hozzásegíthessük őket egy hatszázezer forint értékű járássegítő géphez, amely nagy segítséget nyújthat a jövőben számukra.

Az Újpest FC a 2-1-re megnyert Ferencváros elleni derbi dedikált labdáját ajánlja fel árverésre. A licit nyertese által felajánlott összeg teljes egészében a járógép megvásárlására lesz fordítva. A labda az Újpesti Városnapokon a kezdeményezéshez szintén csatlakozó Állatmentő Liga faházában lesz megtekinthető, a liciteket pedig a licit@ujpestfc.hu e-mail címre várjuk.

A labda kikiáltási ára: 20 000 forint

Az árverés szeptember 15-én, 17:00 órakor zárul le. A győztes a Kecskemét elleni hazai bajnoki előtt veheti át a labdát, a Szusza Ferenc Stadionban.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!