Egy Isuzu szabadidő-autó sofőrje hétfő reggel 6 óra körül Cincinatti városában csúnyán benézett egy kanyart, és egy, az 1800-as évek végén épült bérház sarkának ütközött. Noha egyenlőtlenek voltak a feltételek, meglepő eredmény született: az autó a kerekén távozott, az épületnek meg leomlott a sarka.

Persze jó alaposan összetört a General Motors által gyártott, és Isuzunak átmárkázott szabadidő-autó is, de sokkal súlyosabb kárra lehetne számítani annak láttán, hogy mi történt az épülettel. Utóbbinak mindhárom emelete leomlott a sarkon, jelenleg is a statikusok vizsgálják, hogy meg lehet-e menteni, vagy le kell bontani.

Az biztos, hogy az autós biztosítója nem fog örülni, hiszen épp befejezés előtt állt az épület 1,5 millió dolláros költségvetésű felújítása. Mire a rendőrség kiérkezett a helyszínre, az autó vezetője már elmenekült a helyszínről, jelenleg is keresik. Azt gyanítják, ittas lehetett – utólag nehéz lesz ezt bizonyítani.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!