Mindössze 19 darab Aston Martin DB4 GT Continuation kupét készít a gyár, ezekhez a márka százéves fennállását ünneplő DBZ Centenary Collection részeként lehet hozzájutni. Arról, hogy pontosan mire számíthatnak azok a megrendelők, akik kicsengetik az alaphangon is hatmillió fontos vételárat a két autóért, a Le Mans-i 24 órás versenyhétvégén győződhet meg a nagyérdemű.

A francia versenypálya mellett felépített versenyközpontban leplezik le az elsőként befejezett, piros színű példányt. Még 2017-ben indult a projekt, és mintegy 4500 munkaóra alatt szerelték össze az Aston Martin szakemberei az autót kézi munkával. Számítógéppel alkották meg azokat a bakokat, amelyek segítségével aztán kézi munkával megformálják az 1,2 mm vastag alumíniumlemezeket. A Rosso Maja névre hallgató piros festéket az eredeti árnyalatot kikeverő Max Meyer&ICI festékgyártó szállította, az utastérben pedig fekete bőrrel borítottak mindent, még a nem korabeli, de biztonságos karbon kagylóüléseket is.

Az eredetinél nagyobb, 4,7 literes lökettérfogatú soros hathengeres repíti ezt a példányt, a 390 lóerős teljesítmény négyfokozatú, kézi kapcsolású váltón és mechanikus differenciálzáron keresztül jut el a hátsó kerekekre. A DBZ Centenary Collection vásárlói elsőként a DB4 GT Continuation kupéjukat kapják majd meg 2019 harmadik negyedévében, a DBS GT Zagato csak 2020 negyedik negyedévében kerül a garázsukba.