A felfrissített Fiesta magyarországi bemutatkozását egy Fiesta 24 elnevezésű különleges akcióval igyekszik valódi ünneppé tenni a Ford: január 24-én a márkakereskedések éjfélig nyitva tartanak és mindenkit várnak, aki szívesen cserélné saját tulajdonban lévő tehermentes használt autóját egy az ’Év Motorja’ címet is megszerzett, 1.0 literes, 125 lóerős EcoBoost motorral felszerelt vadonatúj, Titanium felszereltségű, 5 ajtós, ’blue candy’ színű Ford Fiesta-ra. „Annak aki élni kíván a lehetőséggel nem kell mást tennie, mint január 24-én, aznap éjfélig befáradni valamelyik az akcióban résztvevő Ford márkereskedésbe és regisztálnia bármilyen márkájú, saját tulajdonban lévő tehermentes autóját, amelyet szívesen elcserélne egy új Fiesta-ra. Amennyiben ő lesz a szerencsés, aki másnap kisorsolásra kerül, máris egy új Fiesta boldog tulajdonosának érezheti magát, használt autója pedig jótékony célra került felajánlásra.” – mondta Somodi Viktória.

Annak eldöntésére, hogy a használt autó kinek a részére kerüljön felajánásra, szavazást indítottak a Ford Magyarország Facebook oldalán. A Ford ezen felül azt is vállaja, hogy amennyiben a nyertes által felajánlott autó nem megfelelő műszaki állapotú, illetve túl alacsony értékű, az autó helyet 1 millió Forinttal támogatja a szavazók által kiválasztott alapítványt. Az aznap új Fiesta-t vásárlók felszereltségtől függően az érvényben lévő akciós ajánlatokon felül további, extra csomagokat kapnak ajándékba az autóhoz, mintegy 200.000 Ft értékben.

„Miután az előzetes visszajelzések alapján arra számítunk, hogy január 24-én számos jelenlegi Ford tulajdonos is felkeresi majd márkakereskedéseinket, aznap számos modellünkre vonatkozóan egyedi, 50%-os árkedvezménnyel igyekszünk kedveskedni nekik különféle alatrészek és szerviz szolgáltatások tekintetében.” – hívja fel a figyelmet Dalos Attila, a Ford magyarországi alkatrész értékesítési és vevőszolgálati igazgatója. Amint Dalos Attila elmondta, a márkakereskedésekbe betérők 24-én kiválaszthatják, hogy mire szeretnék érvényesíteni az egyedi kedvezményt, az erről szóló akciós kupont pedig február 28-ig válthatják majd be.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért