A Fiat 500 és annak sportváltozata, az Abarth 595-ös folyamatosan különleges modellekkel kedveskedik a vásárlóknak, most rögtön két limitált szériát jelentettek be utóbbi alapján. Két-kétezer példányt készítenek a Yamaha MotoGP-istálló színeit viselő változatból és a fekete-arany színkombinációt viselő miniből, közös vonásuk a 165 lóerő (230 Nm) teljesítményű 1,4 literes turbómotor, amely ötfokozatú kézi kapcsolású váltón keresztül hajtja az első kerekeket – opcióként robotizált váltó is kérhető.

Az Abarth 595 Monster Energy Yamaha azt ünnepli, hogy öt évvel ezelőtt indult a versenycsapat és az autómárka együttműködése. A kék-fekete fényezés mellett néhány matrica jelenti a dekorációt, extraként teljesen fekete karosszéria is kérhető – a karosszériadíszek minden esetben matt szürkék. Az utastérben sportülések, logók, 7 colos képernyővel rendelkező fejegység és sorszámos jelvény teszi különlegessé a hangulatot. Természetesen ott van a fedélzeten a Record Monza sportkipufogó.

Az Abarth 595 Scorpioneoro az 1979-ben piacra dobott, 150 példányban megépített A112 Targa Oro limitált szériát idézi meg. Itt is fekete a karosszéria, nem spóroltak az aranyszínű fóliázással, a felniket is ilyenre fényezik, a tetőre matt sakktábla-minta kerül, a karosszériadíszek minden esetben matt szürkék. Akinek a fekete nem tetszik, kék, fehér vagy szürke alapszínben is kérheti a Scorpioneoro-ját.

Az utastérben fekete kárpitozású kagylóülések – Abarth és Scorpioneoro feliratokat varrnak rá –, 480 wattos BeatsAudio hifi teszi különlegessé a hangulatot. Ehhez az autóhoz Breil kronográfot is mellékelnek, amelyen aranyszínű skorpió látható.