A vezetést tanulók számára jelenthet segítséget, ha már a vizsga előtt is elvégeznek egy KRESZ-tesztet, például a Smink and Drive autóvezető-iskola által üzemeltetett www.digikresz.hu weboldalon.

A regisztrációt követően egy emelt díjas SMS (bruttó 1000 Ft) elküldése után kapja meg a jelszót a jelentkező, amellyel aztán 42 napig léphet be az oldalra. Ez idő alatt bőven tesztelheti a KRESZ tudását a 3000 kérdés segítségével, akár témakörökre lebontva. A feladatok elvégzését követően magyarázatot is adnak arról, mit rontott el az ember.

A weboldalon Digi-KRESZ Bajokságot tartanak, a megyei és budapesti selejtezőket október 20-30. között rendezik, az 5-5 továbbjutó végül egy országos döntőben méri össze tudását, amely során a kérdéseket a legkevesebb hibával, legrövidebb idő alatt megválaszoló induló nyer. A vetélkedőn való részvétel ingyenes, a legjobbakat értékes tárgynyereményekkel díjazzák a szervező, a Mosolyzóna Autósiskola, a Smink and Drive program kitalálója.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!