Rögtön azzal indul a fedélzeti kamerás felvétel, hogy a fekete Mercedes G-osztály a sort jobbról kielőzve, záróvonalon vág a zöld jelzésre várakozó autók elé, majd miután az egyébként élen álló teherautósofőr kifejezi a nemtetszését, elkezd bunkózni a terepjáró sofőrje. Direkt lassan indul, feltartja az egyébként se fürge teherautót, majd úgy az 50. másodperc magasságában megállnak a felek, mi meg túlhaladunk rajtuk.

Úgy 1:45 körül jönnek újra a képbe, először is a teherautó, majd nem sokkal később a G-osztály, amelynek vezetője kihasználva a torlódást, ezúttal a kamera szeme láttára száll ki és kezd vitatkozni a teherautósofőrrel. Miután megvolt a szóváltás, a Mercedes sofőrje távozna – de zárt ajtóval találja szembe magát. Próbálja mutogatni az autóban utazó társának, hogy nyissa már ki az ajtót, de hát annak ez megoldhatatlan feladatot jelent. Szerencsére a bal hátsó ajtó nyitva van, de mielőtt láthatnánk a végkifejletet, a kamerás autó távozik. A lényeget már megörökítette az utókor számára.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!