Úgy tűnik a Rolls-Royce Ghostba szerelt gyári navigáció elég csapnivaló minőségű, hiszen a sofőr egy Pekingi hotel elé szeretett volna fordulni autójával, de nem sikerült eljutnia a kereszteződésig, ahol vissza tudott volna fordulni, hanem az út közepén lévő zöldsávon átvezetett zebrán fordult le célja felé.

A sanghaji rendszám alapján messziről érkezett a Rolls-Royce a kínai fővárosba, ahol szemmel láthatóan nem a szabályoknak és a józan észnek megfelelően közlekedett. Egy biztonsági kamera is rögzítette, ahogy az úton érkező Toyota Corolla elé fordul különösebb körültekintés nélkül a luxusautó.

A japán kompakt totálkáros, és az aranyozott hűtőfigurával rendelkező Rolls-Royce Ghost javítása is jó sokba fog kerülni. Kitört a jobb hátsó kereke és az ajtaja illetve az azt tartó C oszlopa is alaposan megrongálódott. Azonban mivel a luxusadó miatt az alapár 4,19 millió jüan, azaz 149 millió forint, a biztosítónak bizony ki kell majd fizetnie a helyreállítást.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!